divendres, 12 de febrer de 2010

injusticia, injusticia injusticia.

Me da mucha enviada lo bien que escribe Jose Luis Castillo. Y si lo hace él para qué voy a hacerlo yo. Si tenéis curiosidad por el título id a su blog con el siguiente enlace : injusticia, injusticia injusticia . También podeis leer los comentarios de Javier y Vicky.

3 comentaris:

 1. Bueno Pedro, ja he tornat (se nota que no tinc examens jaja). A vore el enllaç està bé pero crec que es massa dur per a la proporció de alumnes que són així. No se, pense que es com quan no un xiquet és menut i no se vol menjar algo i sa mare li diu lo de 'en la de xiquets que no tenen qué menjar...'la culpa de que no tinguen qué menjar no es meua i no te pots pendre tan en serio lo que facen o dixen de fer, la meua política es que allò que no volgues que t'esvare... es problema dels seus pares, no se, igual es perque no soc professora.
  P.S. M'agra dixar comentaris, com fiques coses curioses me deixe caure de tant en tant, i a més, en el fons m'agra CTM (encara que açò no tinga res a vore). Un salut!

  ResponElimina
 2. Li ho hauries d'escriure a Jose Luis Castillo. És una persona molt interessant. Però dis-li-ho en castellà, que és d'Almeria.

  Sempre seras ben rebuda Patricia. Jo tampoc es que m'estire molt escrivint al blog. Ara estic realment ocupat. Has vist la viki que estan fent els de 4t d'ESO?

  ResponElimina
 3. No li'l vax dixar perque jo no el conec :S i la viki he sentit algo pero no se com s'entra

  ResponElimina