diumenge, 13 de setembre de 2009

Inici del curs 09-10

Hola:
Ja estem una altra volta junts. Espere que hageu passat un bon estiu.
Als alumnes de l'any passat, que ja han acabat l'institut, us desitge que us vaja molt bé allà on esteu, enrecordeu-vos de nosaltres i de tant en tant feu algun comentari per a saber que esteu a l'altra banda.
Al alumnes d'enguany, tant si els done classe com si no (va per tu Pedro que ja seguies el bloc), espere que continueu contribuint al bloc.
La millor manera de aprofitar aquest bloc comença per fer-se un compte de correu a gmail.
A més a més s'heu d'inscriure com a usuaris de la wiki (mireu a la dreta, on està l'enllaç). A la wiki heu de penjar els vostres treballs, com a mínim una contribució al trimestre.Haviem de començar per algun lloc, açí teniu un panell explicatiu de la formació de l'illa de Gran Canaria, parlarem de volcans aquests curs.

3 comentaris:

 1. prova a la classe de 4t

  ResponElimina
 2. Hay Pedro!! Quants records... Pues jo estic en medicina que comence este dilluns (21) i estic cagadeta de por, que per cert estic en Amparo. No te preocupes que me pasare quan puga i si puc aportar algo que puga traure de medicina teu pasare encara que siga per a biologia perque en ciencies no se que te podria servir... I no se que més contar... als nous alumnes de ciencies de la terra que li feu molt de cas a Pedro que encara que li peguen venaes quan explica, que comença per un lloc i acaba per altre, si no li feu cas després a final de curs si algo ix mal vos dira que tota la culpa la teniu vosaltres x)(eh??)i avisa-vos de que a vegades també li peguen venaes de dir anem al laboratori (jajaja) feuli moltes preguntes i voreu...
  Comenceu volent dixar el institut i cuan acabeu no se olbida perque són molts anys allí, si fa dos dies que haviem començat nosaltres segon... i ara mira! Un bes a tot el món de per allí, encara que com tinga el mateix exit el blog que l'any passat poca gent el llegira... (alguno caura)

  ResponElimina
 3. Dona de poca fe, enguany el blog tindrà més èxit encara. Hui els he explicat el concepte d'estat estacionari de no equilibri termodinàmic i els he parlat de Lovelock. Has encertat ha segut al laboratori.
  Molta sort en medicina.

  ResponElimina